Over ASVA Academy

ASVA studentenunie

ASVA Studentenunie is de grootste studentenorganisatie in Amsterdam. ASVA vertegenwoordigt de belangen van studenten van zowel de Universiteit als de Hogeschool van Amsterdam. De kwaliteit en toegankelijkheid van het onderwijs zijn onze prioriteiten.

ASVA biedt onder andere verschillende diensten om het leven als student gemakkelijker te maken. ASVA Academy, het trainingsbureau van ASVA, is daar één voorbeeld van. Verder verkopen we om de week op dinsdag goedkope legale fietsen. Ook hebben we een rechtsbureau, waarmee we studenten gratis helpen met al hun juridische problemen. Heb jij problemen met je huur of opleiding? We helpen je graag.

    

ASVA Academy

ASVA Academy is een trainingsbureau dat als doel heeft om actieve studenten te ondersteunen bij hun commissie- of bestuurswerk. ASVA Academy biedt trainingen aan waarbij actieve studenten kennis en vaardigheden op kunnen doen die van pas komen in hun bestuursjaar.

Studentenorganisaties kunnen zelf trainingen aanvragen bij ASVA Academy en op het moment dat er genoeg animo is voor een bepaalde training organiseert ASVA Academy deze. De kosten zijn €5 per persoon als je lid bent (of je vereniging lid is) van ASVA en €8 voor niet-leden.

Trainer worden?

Ben je zelf actief geweest in het studentenleven? Heb jij de beste studiereizen georganiseerd, of juist geld binnengehaald voor de vereniging? Denk jij dat jij zelf trainingen kunt geven of wil je dit leren? Stuur ons dan een berichtje! ASVA Academy helpt jouw om je te ontwikkelen tot trainer via een professioneel train-de-trainer traject.

Interesse? Vul het onderstaand formulier in, dan krijg je zo snel mogelijk een mail terug!

—————————